Bolečine v dlani in zapestju

Dlan in zapestje nam omogoča različne prijeme in fino motoriko, ki jih uporabljamo v vsakodnevnem življenju. Palčni sklep je tisti sklep, ki nam je skozi evolucijo pomagal, da smo ljudje postali ena izmed najbolj uspešnih vrst na planetu. Naša zapestja in dlani so ena najbolj oživčenih mest na telesu in ravno zaradi tega jim pripada velik del motoričnega in senzoričnega dela možganske skorje, v primerjavi z ostalimi deli telesa.

Najbolj pogosto se v Rehab.si srečujemo s težavami, ki izvirajo iz ponavljajočih se gibanj in prisilnih položajev tega dela telesa. Najpogostejši simptomi so bolečine, mravljinčenje in/ali izguba moči.

S kombinacijo diagnostičnega pregleda, ustrezno izbrane terapije in gibalnih vaj, vam naši strokovnjaki lahko pomagajo blažiti bolečine, izboljšati gibljivost, odpravljati posledice poškodb ter vzrok težav.

V Rehab.si se največkrat srečujemo z naslednjimi stanji:

  • Sindrom karpalnega kanala
  • Zvin zapestja
  • Zlom zapestja
  • Sprožilni prst
  • De Quervainov sindrom

 

Naša skupina fizioterapevtov in kinezioterapevtov se bo vašim težavam posvetila individualno, kar pomeni, da bo na podlagi vzroka bolečin in diagnoze pripravila individualiziran načrt, ki vas bo usmeril na pravo pot do rehabilitacije.

Prijava na posvet s strokovnjakom

Izpolnite obrazec oziroma za mnenje pokličite na telefonsko številko.

Fizioterapija: 051 261 147

Kinezioterapija: 030 337 377

Ostalo: 041 779 892

Prijava na posvet s strokovnjakom

Izpolnite obrazec