Fizioterapija

Ljubljana nam zaupa! Zaupaj nam tudi ti.

Diagnostični pregled

Uspešna fizioterapija potrebuje diagnostični pregled. Diagnostični pregled pri naših strokovnjakih je sestavljen iz informativnega pogovora o težavi in temu primerno tudi potem opravimo teste ter gibalni pregled, da se dokončno prepričamo o stanju. Na podlagi tega naši fizioterapevti izberejo tudi tip terapije, ki ustreza vaši težavi.

Terapije

Naš rehabilitacijski center ponuja najmodernejši nabor fizioterapevtskih naprav ter storitev, ki omogočajo najsodobnejšo pot do odprave težav s katerimi se soočate. Prepričajte se sami z obiskom naše ambulante.

Fizioterapija na domu

V nekaterih primerih je zaradi nekaterih stanj ali poškodb oteženo potovanje do rehabilitacijskih centrov. Ravno zaradi tega ponujamo tudi fizioterapijo v udobju lastnega doma. Vse kar potrebujemo so informacije o določenem stanju in naš fizioterapevt je že na poti do vašega doma.

Fizioterapija: Pot do Boljšega Počutja

Natančna diagnoza in profesionalna pomoč

V našem centru  v Ljubljani je fizioterapija razumljena kotcelostna oskrba. Naša ekipa strokovnjakov se posveča natančnemu diagnosticiranju težav. S spretnimi tehnikami in koristnimi nasveti pomagamo pri poškodbah in kroničnih bolečinah. Naš cilj je hitro in učinkovito izboljšanje vašega zdravstvenega stanja s pozitivnim pristopom.

Vrhunske tehnike in individualni načrti zdravljenja

Fizioterapija pri nas pomeni več kot le običajno zdravljenje. Uporabljamo napredne tehnike, kot so manipulacija globokega tkiva in individualno prilagojene vaje. Vsakemu posamezniku pripravimo poseben načrt zdravljenja, ki ustreza njegovim potrebam in diagnozi.

Zakaj se sprijazniti z bolečino?

Ne dovolite, da bolečina ali poškodba zmanjšata kakovost vašega življenja. Naš rehabilitacijski center vam lahko pomaga postati boljša, močnejša in zdravješa različica sebe.

Več kot 600 zadovoljnih strank

S ponosom povemo, da smo pomagali že več kot 600 strankam. Naši strokovnjaki zagotavljajo kakovostno in usmerjeno obravnavo, ki preprečuje ponovno pojavljanje bolečin.

Storitve fizioterapije

Celovita ponudba storitev

Ponujamo širok spekter storitev, ki so del sodobne fizioterapije. Naše storitve so prilagojene potrebam Ljubljane in okolice. Smo ekipa z bogatim znanjem in izkušnjami.

Osebni pristop

Verjamemo v individualno obravnavo vsake stranke. Upoštevamo vse dejavnike, ki lahko vplivajo na vaše zdravstveno stanje. Če potrebujete posebno storitev, se obrnite na nas. Prilagodili bomo zdravljenje vašim potrebam.

Kaj je fizioterapija?

 Fizioterapija je neinvazivna metoda zdravljenja, ki se osredotoča na težave z mišično-skeletnim sistemom. Naši fizioterapevti s pomočjo različnih tehnik, izobraževanja in svetovanja pomagajo ljudem premagati bolečine in izboljšati kakovost življenja. Ta oblika terapije vključuje raznolike pristope, kot so manualna terapija, vaje za krepitev in raztezanje, terapije z ultrazvokom ali elektroterapijo ter tehnike za lajšanje bolečin. Prav tako se osredotoča na preventivo in izobraževanje pacientov o pravilni drži in gibanju, da bi se izognili ponovnim poškodbam ali kroničnim težavam.

Fizioterapija je pomembna pri rehabilitaciji po poškodbah, operacijah, pri obravnavanju kroničnih bolečin, kot so artritis ali fibromialgija, in pri zdravljenju nevroloških stanj, kot sta možganska kap ali multipla skleroza. S svojim celostnim pristopom fizioterapija prispeva k boljšemu splošnemu počutju in omogoča ljudem, da ohranjajo aktivni življenjski slog.

Fizioterapija za vsakogar

Naš cilj je ohranjanje zdravja ljudi vseh starosti. Pomagamo pri obvladovanju bolečin in preprečevanju bolezni. Fizioterapija prispeva k boljšemu splošnemu počutju in neodvisnosti.

Širok spekter zdravljenja

Naši fizioterapevti se ukvarjajo z različnimi stanji, kot so nevrološke, kardiovaskularne in dihalne težave. Delamo tudi na področju zdravstva in socialnega varstva.

Fizioterapija in vadba

Gibanje in vadba kot ključ do izboljšanja
  • Vaje za izboljšanje gibanja: Redne vaje za krepitev specifičnih delov telesa.
  • Aktivnosti za celotno telo: Hoja, plavanje in druge dejavnosti za boljše okrevanje.
  • Hidroterapija: Vaje v vodi za sprostitev in krepitev mišic.
  • Nasveti za ohranjanje aktivnosti: Pomembnost redne telesne aktivnosti in varnih tehnik.
  • Uporaba pripomočkov: Nasveti za uporabo pripomočkov, kot so bergle, za lažje gibanje.

Naši fizioterapevti vam bodo svetovali tudi, kako z vadbo dolgoročno obvladovati bolečino in preprečevati poškodbe. S pravilnim pristopom in strokovnim vodenjem boste lahko živeli polnejše in bolj zdravo življenje.

Prijava na posvet s strokovnjakom

Izpolnite obrazec oziroma za mnenje pokličite na telefonsko številko.

Fizioterapija: 051 261 147

Kinezioterapija: 030 337 377

Ostalo: 041 779 892

Prijava na posvet s strokovnjakom

Izpolnite obrazec