Ekipa

ekipa rehab.si

Ekipo fizioterapevtov in kinezioterapevtov v rehabilitacijskem centru Medicohealth GYM sestavljajo super strokovnjaki, ki se že od leta 2019 trudijo graditi svojo zgodbo uspeha. Od začetka do danes so že pomagali ogromno posameznikom, ki so se znašli v stiski zaradi poškodb, bolečin in drugih zdravstvenih težav.

Naši terapevti so mladi, strokovni in napredni, ki so se izobraževali na najnovejših tehnologijah in pristopih v fizioterapiji in kinezioterapiji. Zato se lahko pohvalijo s širokim spektrom zdravstvenih storitev, ki jih nudijo našim pacientom. Naši terapevti uporabljajo najsodobnejše naprave, kot so elektroterapija, ultrazvok, laser terapija, tecar terapija, in druge napredne tehnologije za natančno diagnozo in učinkovito zdravljenje.

Naša ekipa se zaveda, da vsak pacient potrebuje individualno obravnavo in prilagodijo svojo terapijo glede na posamezne potrebe in cilje pacienta. Naši terapevti se trudijo, da bi pacientom zagotavljali hitro okrevanje po poškodbah, izboljšanje gibljivosti in prožnosti, zmanjševanje bolečin ter izboljšanje splošnega zdravja.

Naša ekipa se trudijo, da bi pacientom zagotovili najboljšo storitev in zadovoljstvo. Za nas je vsak pacient pomemben in se trudimo, da bi jim zagotavljali najboljšo možno zdravstveno oskrbo. S svojimi izkušnjami in znanjem smo prepričani, da lahko pomagamo vsem, ki iščejo pomoč pri svojem okrevanju.

Prednosti, ki jih lahko zagotovimo pri zdravljenju poškodb in bolečin, vključujejo:

  • Hitro okrevanje po poškodbah: naši terapevti uporabljajo različne tehnike, kot so masaže, vaje za krepitev in mobilizacije, ki pomagajo pospešiti okrevanje po poškodbah.
  • Izboljšanje gibljivosti in prožnosti: naši terapevti pomagajo pacientom izboljšati gibljivost in prožnost mišic in sklepov s pomočjo vaj za raztezanje in krepitev.
  • Zmanjševanje bolečin: naši terapevti uporabljajo različne tehnike za zmanjševanje bolečin, kot so masaže, toplotne terapije in elektroterapije.
  • Izboljšanje splošnega zdravja: naši terapevti lahko pomagajo pacientom izboljšati splošno zdravje s pomočjo vadbe in izboljšanja drže.
  • Personalizirano zdravljenje: naši terapevti se prilagajajo potrebam vsakega posameznega pacienta in prilagodijo zdravljenje glede na njihove individualne potrebe in cilje.

 

Če se borite z bolečinami, poškodbami ali drugimi zdravstvenimi težavami, vam lahko naš rehabilitacijski center Medicohealth GYM pomaga. Naša ekipa izkušenih fizioterapevtov in kinezioterapevtov vam bo zagotavljala visoko kvalitetno in personalizirano obravnavo, ki bo prilagojena vašim potrebam in ciljem.

V našem prijaznem in sproščenem okolju se boste počutili varno in udobno, medtem ko se boste zdravili. Naši terapevti uporabljajo najnovejše naprave in tehnologije za natančno diagnozo in učinkovito zdravljenje. Za nas je vsak pacient pomemben, zato se trudimo, da bi vam zagotovili najboljšo možno zdravstveno oskrbo.

Naši fizioterapevti bodo z vami skupaj delali na vajah za krepitev in mobilizacijo mišic ter sklepov, ki vam bodo pomagale pospešiti okrevanje in izboljšati gibljivost. Naši kinezioterapevti bodo z vami delali na izboljšanju drže, ki bo zmanjšalo bolečine in izboljšalo splošno zdravje.

Ne glede na vašo zdravstveno težavo, smo prepričani, da vam lahko pomagamo. Povabite nas k okrevanju in doživite razliko, ki jo lahko naredi dobra fizioterapija in kineziologija. Začnite zdraviti svoje telo z nami.

Naša vizija kot mladih in nadobudnih članov Rehab.si ekipe je ponuditi pacientom visoko kvalitetno in inovativno fizioterapijo, ki temelji na najsodobnejših metodah in tehnologijah. Naša ekipa je sestavljena iz motiviranih in izkušenih fizioterapevtov, ki se stalno izobražujejo in usposabljajo, da lahko pacientom ponudili najboljšo možno oskrbo.

Naš cilj bo zagotoviti dolgoročno in uspešno zdravljenje, ki bo temeljilo na individualnem pristopu do vsakega pacienta. Naši fizioterapevti bodo pacientom nudili podporo in svetovanje skozi celoten proces zdravljenja, od diagnoze do okrevanja.

Zavedamo se, da je zdravje pacientov na prvem mestu, zato se bomo trudili za dolgoročno sodelovanje in podporo pacientom pri njihovi poti do okrevanja. S pomočjo naše ekipe in našega pristopa k zdravljenju, bomo pacientom pomagali doseči njihove cilje in povrniti kakovost življenja.

Naša fizioterapevtska ekipa se razlikuje od ostalih, ker smo zavezani za zagotavljanje najvišjega standarda zdravstvenega varstva. Vsi naši fiziterapevti imajo bogate izkušnje v različnih oblikah fizioterapije, kar omogoča, da lahko našim strankam ponudimo prilagojene in učinkovite rešitve za njihove bolečine in težave.

Naše pristop k zdravljenju zajema tudi preventivo in edukacijo pacientov, tako da lahko pacienti sami vodijo zdrav in aktivni življenjski slog.

Naša ekipa z veseljem dela, da zadovolji potrebe naših strank in jim pomaga doseči svoje cilje. Za nas ni nič bolj pomembnega kot zadovoljstvo naših strank, zato se trudimo biti vedno dostopni in odzivni. Hvala, ker ste nas izbrali in se nam pridružili na poti do uspeha.

Prijava na posvet s strokovnjakom

Izpolnite obrazec oziroma za mnenje pokličite na telefonsko številko.

Fizioterapija: 051 261 147

Kinezioterapija: 030 337 377

Ostalo: 041 779 892