Kinezioterapija

Osebno trenerstvo Dino Šunjerga in Naja Rebec kineziologija in terapija

Terapevtska vadba zajema širok spekter, kjer skupaj s kinezioterapevtom skozi različne principe, metode in vadbene prijeme spravimo telo nazaj do zdravega gibanja po poškodbi, operaciji, kronični bolečini ali določeni gibalni omejitvi.

Pri nas vedno poskrbimo, da je takšna vadba prilagojena glede na specifične težave, ki jih posameznik potrebuje. Proces se začne tako, da najprej analiziramo kvaliteto gibanja in skušamo določiti, kaj je bil prvotni vzrok težav (zakaj je do tega prišlo), ali pa kakšne posledice je določeno stanje pustilo na našem telesu. Ko dobimo celotno sliko, se lotimo temu primerne vadbe.

Med terapevtske treninge štejemo tudi preventivo pred poškodbami. Tudi tukaj naredimo analizo kvalitete gibanja telesa, ter določimo kje prihaja do morebitnih asimetrij in napak v gibanju, ki bi v prihodnosti lahko s seboj prinesle poškodbe oz. bolečine. Največkrat so to problemi s telesno držo, kot posledica dolgotrajnih vztrajanj v določenih položajih (npr. sedenje) ali pa dolgotrajnega ponavljanja enih in istih gibov. Pomembno je za naše telo skrbeti še preden se težave pojavijo in ravno s tovrstnim treningom zmanjšamo rizik za pojav problemov.

Prijava na posvet s strokovnjakom

Izpolnite obrazec oziroma za mnenje pokličite na telefonsko številko.

Fizioterapija: 051 261 147

Kinezioterapija: 030 337 377

Ostalo: 041 779 892

Prijava na posvet s strokovnjakom

Izpolnite obrazec